Client logo
UWV
Werken aan Perspectief
Het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen is een Nederlandse overheidsinstelling die verantwoordelijk is voor het uitvoeren van de werknemersverzekeringen WW, WAO, WIA, de Ziektewet en verder de Wajong, de Toeslagenwet en de WAZ.
Client logo
Gemeente Oss
.
Oss is een stad in de Nederlandse provincie Noord-Brabant, gelegen tussen 's-Hertogenbosch en Nijmegen. Het is de hoofdplaats van de gemeente Oss. De stad speelt een regionale rol als werk-, woon- en winkelstad. De stad is omringd door verschillende landschappen en ligt geologisch gezien op de rand van hogere, droge zandgronden en lagere, vochtige kleigrond, met de rivier de Maas in de nabijheid.
Client logo
Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught
Vanzelfsprekend Gastvrij
Van der Valk Hotels & Restaurants is een Nederlandse horecaonderneming met ruim 68 vestigingen
Client logo
ATO Scholenkring
Leren & ontwikkelen doe je samen
ATO Scholenkring heeft als doel dat kinderen zichzelf en hun talenten optimaal kunnen ontwikkelen. Dat kunnen we niet alleen. We betrekken ouders en medewerkers bij onze visie, werken samen met partners én geven kinderen een stem. Zo kunnen onze 16 scholen en kindcentra in ’s-Hertogenbosch en omgeving kwalitatief, eigentijds basisonderwijs bieden.
Client logo
Cello Zorg
In afwachting van akkoord
Bij Cello werken we aan een goed leven voor mensen met een verstandelijke beperking.
Client logo
Plieger
Groothandel Sanitair
Plieger bv is een landelijke groothandel in sanitair, verwarming, elektra en installatiemateriaal.
Client logo
ADC Nederland
Specialist in print, plot, sign en druk
De beste oplossingen voor onze klanten, dat is onze ambitie! ADC Nederland werkt met een team van ervaren vakmensen; mensen die van hun vak houden en trots zijn op het werk dat ze voor u maken. Zij combineren hun vakmanschap met de technologie van de toekomst, om vandaag voor u de beste oplossing te maken.
Client logo
Beko Groothandel
Brood- en Banketgrondstoffen
Beko Groothandel levert alles van brood- en banketgrondstoffen tot schoonmaakartikelen. Alle vooraanstaande merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd. Het assortiment biedt grote keuze uit diepgevroren halffabricaten, kant-en-klaarproducten en uiteraard versproducten. Deze worden dagelijks ingekocht, waardoor een maximale houdbaarheidstermijn is gegarandeerd.
Client logo
de Laat Coffee
.
Wij laten in ons familiebedrijf kennis en ervaring samen komen om onze klanten te voorzien van kwaliteitskoffie. Persoonlijk contact en goede service vinden wij belangrijk. Wij zijn elke dag met veel plezier bezig om de beste koffiebonen uit de wereld naar hier te halen, de juiste blends samen te stellen met als uitgangspunt vers gebrande koffie bij onze klanten. Omdat het bij koffie om smaak gaat.
Client logo
Caroline Berkhout
.
Onze partner in Rotterdam e.o.
Client logo
De Vaan MKB advies
Uw partner op financieel gebied
De Vaan MKB advies is uw partner op het gebied van financiën in de breedste zin van het woord. Wij staan u bij waar nodig, of dit nu op financieel, fiscaal of bedrijfseconomisch gebied is. Zo kunt u zich volledig focussen op uw eigen werkzaamheden.
Client logo
Gemeente 's-Hertogenbosch
.
.
werksite
Werksite
Experts in werk en opleiding
"Werksite is een onafhankelijke vergelijkingssite voor de arbeidsmarkt. Wij leveren maatwerk en staan iedereen persoonlijk te woord."
Client logo
VCR Observation
Veiligheid Waarborgen
U wilt met nieuwe technologie de publieke ruimte veiliger, schoner en leefbaarder maken. Daarbij richt u zich op strategische vragen als ‘Hoe ga ik ondermijning in de wijk tegen?’ of ‘Hoe verbeter ik de veiligheid van handhavers?’ Wij helpen u met onze softwareoplossingen, diensten en advies om beargumenteerde beleidskeuzes te maken - én met feiten te onderbouwen.
Client logo
Lakwijk Kunststoffen
Oplossingen in kunststoffen
Lakwijk biedt u hoogwaardige kunststofproducten volgens uw specifieke wensen
Client logo
Gemeente Uden
.
.
Client logo
Koraal
.
.
Client logo
De La Salle
.
.
Client logo
De Hondsberg
.
.
Client logo
Rijksvastgoedbedrijf
.
.
Client logo
Van Neynsel
.
.
Client logo
FC Den Bosch
.
.
Client logo
Repay
.
.
Client logo
Stepping Forward
.
.
Client logo
Let's Grow
.
.
Client logo
Buro Nieuwe Koers
.
.