Image module
 • Esther Vermeulen: Daniëlla sloot aan bij wat ik op dat moment nodig had of wilde aanpakken. Ook als dit niet binnen het lopende traject paste. Ze gaf me inzicht in wat ik belangrijk vind in mijn werk en wat bij mij past. Hele goede, deskundige coach die mij in mijn kracht heeft gezet. Altijd bereikbaar.
 • Merel Rutten: Hanneke heeft mij met beide benen op de grond gezet. Dit bijvoorbeeld door mij regelmatig een spiegel voor te houden, waardoor ik op een positieve manier aan het denken werd gezet. Zij is van het aanpakken, terwijl ik vaak afwachtend ben. Voor mij dus een goed leertraject om uit mijn comfortzone te gaan en te kijken wat dit me oplevert. Dit is ook echt iets wat ik nodig heb. Wanneer ik weer eens in een negatieve spiraal over mezelf en mijn kunnen ging denken had Hanneke altijd rake opmerkingen en vragen waardoor ik op een positieve manier aan het denken gezet werd en mijn gedachten ineens een stuk minder realistisch leken. Ik heb veel meer aan het traject gehad dan ik van te voren had bedacht. Ik weet nu dat ik (in mijn ogen) brutaler mag zijn in mijn sollicitaties, het beschrijven van mijn kwaliteiten en in het contact opnemen met werkgevers. Zit is nog steeds buiten mijn comfort zone, maar ik maak hier wel stappen in.
 • Lenie Pompen: Mijn adviseur heeft heel veel voor mij betekent. Inmiddels heb ik bij een andere werkgever een fijne passende job. Mede dankzij haar, Hanneke is een toppertje! Er werd goed naar mij geluisterd. Zelfs privé zaken kwamen aan de orde, wat mij heel goed geholpen heeft om de situatie te accepteren. Dat was toen van groot belang voor mij. Ook haar deskundigheid was uitermate goed. Ze heeft goed gekeken naar mijn lichaamstaal en emotie die toen van toepassing waren en is daar verder op in gegaan. Mede hierdoor heb ik nu een hele fijne betrekking bij een ander bedrijf. Voor mij is het een hele positieve afsluiting van het traject.
 • Peter Beelen: Hanneke heeft me laten zien dat er altijd mogelijkheden zijn om werk te vinden. Ze heeft goed naar me geluisterd, en ik kon ook met eigen ideeën komen.Ze is zeer vakkundig en altijd bereikbaar als ik met vragen zat.Hanneke heeft me laten zien dat er altijd mogelijkheden zijn om werk te vinden.Ze heeft goed naar me geluisterd, en ik kon ook met eigen ideeën komen.Ze is zeer vakkundig en altijd bereikbaar als ik met vragen zat.
 • Adele Kana: cijfer 10 – omdat ik super blij ben waar ik nu zit door haar.
 • Carla van Klaveren: cijfer 9 – vanwege oprechtheid en klantvriendelijkheid
 • Trea van Meel: Hanneke was voor mij een luistert oor zonder oordeel. Dat had ik nodig om het e.e.a af te kunnen sluiten, te ordenen en nieuwe inzichten te werven om een volgende stap te kunnen zetten. Zij gaf mij feedback op het moment dat ik het nodig had. Er was aandacht voor mij als persoon om het e.e.a. uit te diepen en ik kreeg goede ondersteuning op een aantal gebieden waar ik moeite mee had. Hanneke geeft je ruimte en stuurt bij waar nodig is. Dat maakt het dat je eigen pad kan bewandelen. Er was heel veel ruimte voor eigen inbreng. Het gaat tenslotte over je eigen toekomst en hoe jij dat voor ogen ziet. Er wordt oprecht naar je wensen geluisterd en de juiste vragen worden gesteld waar je over nadenkt en zelf het e.e.a. kan bijsturen als dat nodig is. Er wordt met je meegedacht welke stappen je kunt zetten, contactgegevens worden uitgewisseld en vacatures worden onder de aandacht gebracht. De bereikbaarheid was zeer goed!! Het contact via de app verliep prettig. Hierin kon ik mijn korte berichtjes kwijt. Ik kon aangeven dat ik behoefte aan contact en- of feedback via mail, telefonisch en linkedIn. Hanneke is professioneel en menselijk. Er wordt maatwerk geleverd. Er is persoonlijke aandacht, er wordt serieus naar je geluisterd en je wordt gezien. Daardoor krijg je vertrouwen in jezelf en het hele proces waar je door heen gaat.
 • Rien van Erp: cijfer 10 – Daniëlla jij hebt een uitstraling waarbij iedereen zich meteen op zijn gemak voelt. Jij adviseert wat je wel en niet moet doen, SUPER daar krijg ik zelfvertrouwen van en dat werkt in ons voordeel. Bij Heijmans gaf jij je visitekaartje af, dat was goed. Ik heb eigenlijk geen commentaar. Jij bent een leuke spontane meid die mij heel goed heeft geholpen. Bedaaaaaaaaaaaaaankt.
 • Denise Netten: cijfer 10 – er wordt goed naar je geluisterd en er wordt op mijn behoefte mee bewogen. Zeer empathisch ook.
 • Ilse Vreijsen: Hanneke heeft mij op een rustige en fijne manier begeleid en gemotiveerd. Ze was duidelijk en begripvol wat voor mij erg belangrijk is. Hierdoor heb ik meer zelfvertrouwen gekregen in mijn werkzaamheden en ook op persoonlijk vlak. Dit heeft ook bijgedragen aan een positieve afsluiting van het traject. Hanneke vind ik een bekwaam en deskundige vrouw en door haar is mijn zelfvertrouwen gegroeid. Ik voelde me gehoord en serieus genomen door haar. Ze heeft mij meegegeven dat ik oké ben zoals ik ben en voor mezelf op mag komen.

 • N. Vernooij HR: Plieger ervaart de samenwerking met PerspectiefPlus als zeer prettig en Hanneke (Cooijmans) begeleidt onze medewerkers met veel zorg en aandacht binnen het Spoor 2 traject.
  Door haar kennis en kunde en niet te vergeten haar netwerk, biedt zij de mensen perspectief om breder te kijken dan enkel naar de huidige organisatie. Zo bekijkt Hanneke de mogelijkheden van werkervaringsplaatsen, wat in sommige gevallen zelfs leidt tot een passende baan buiten onze eigen organisatie. Kortom een fijne partij om mee samen te werken!
 • Anoniem: cijfer 10 – De begeleiding door Daniëlla heeft mijn leven positief veranderd. Ik had het voor geen goud willen missen. Daniëlla is lief, warm en betrokken. Ik had me geen betere adviseur kunnen wensen.
  Ik weet nog hoe zenuwachtig ik was toen ik voor het eerst naar Daniëlla ging voor mijn re-integratietraject. Hoewel ik zelf om het traject had gevraagd, zat ik nog helemaal niet lekker in mijn vel en worstelde ik met een heleboel problemen. Dan is het fijn om iemand te hebben die begrip heeft voor de situatie. In Daniëlla Coenen heb ik iemand gevonden die écht aan mijn zijde staat en dat is me meer waard dan ik kan uitdrukken. Ook nu het traject beëindigd is, staat ze nog voor me klaar.
  De kracht van Daniëlla is dat ze goed kan overzien welke zaken op welk moment aangepakt moeten worden en hoe deze aangepakt moeten worden. Ze zorgt voor helderheid wanneer er veel zaken door elkaar lopen en voor duidelijkheid wanneer duidelijkheid ontbreekt. Ook spant ze zich buitengewoon in om antwoorden te krijgen op vraagstukken die zich aandienen.
  Hierdoor is Daniëlla een adviseur die ik alleen maar kan omschrijven als oprecht, toegewijd en een rots in de branding.
 • Guusta van Riel: cijfer 10 – Daniëlla is zeer professioneel, vriendelijk, prettig in omgang, klantgericht, uitstekende begeleiding. Voor mij is alles goed verlopen, geen verbeterpunten! Het traject werd stap voor stap doorlopen.
 • R. Kradolfer: cijfer 10 – ik ben keurig behandeld. Zeer goede begeleiding.
 • Suus van Lieshout: Daniëlla is voor mij een echte eye-opener geweest. Zij heeft mij geleerd vanuit een ander perspectief te denken. Er was ruimte voor inbreng van eigen ideeën, dit vond zij juist erg belangrijk. Daniëlla is zeer deskundig en geeft altijd het gevoel 100% voor je te gaan. Zij is altijd bereikbaar, zo niet dan laat zij weten wanneer wel.
 • A. Nieuwenhuis (P&O ATO-scholenkring): De contacten met PerspectiefPlus zijn goed en laagdrempelig. Het papierwerk is duidelijk en geeft een goed beeld van het traject. Ondanks dat niet iedereen enthousiast met een 2e spoortraject aan de slag gaat, zet PerspectiefPlus door. Kortom, een goede samenwerkingspartner.
 • Ilse Ketelaars: Daniëlla heeft veel voor mij betekend in mijn re-integratieproces. Een steunpilaar, helpende hand en ze nam de tijd om te luisteren. Er was ruimte voor eigen inbreng en mocht mijn tempo aangeven. Mijn grenzen werden gerespecteerd. Ook de bereikbaarheid was perfect, zij stond altijd voor me klaar. Ik vond de deskundigheid van mijn adviseur erg groot. Zij heeft mij door dit traject geholpen waardoor er meer haalbaar en minder onoverkomelijk werd.
 • Lenny Ruijters: Hanneke heeft mij geleerd naar mijzelf te luisteren en te kijken naar mogelijkheden in plaats van moeilijkheden. Ik vond het in het begin erg prettig dat het traject vaste stappen had. Ik had deze houvast nodig in een moeilijke tijd. Maar naarmate het traject vorderde werd het steeds meer op maat en dat paste weer goed op dat moment. Er is altijd veel ruimte geweest voor eigen ideeën. Ik ben voornamelijk zelf veel aan het woord geweest en Hanneke heeft met oprechte belangstelling en aandacht naar me geluisterd en doorgevraagd. Hanneke is vanaf het begin een echte professional in haar vakgebied geweest. Ze staat boven de materie en kan heel goed per persoon bekijken wat hij of zij nodig heeft.
Image module