Image module

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Een ‘Naar Werk’ traject

Ben je na ziekte of arbeidsongeschiktheid klaar om weer aan het werk te gaan en heb je hier graag ondersteuning bij? dan kun je met goedkeuring van het UWV in aanmerking komen voor een ‘Naar Werk’ traject. PerspectiefPlus is geaccrediteerd om dit traject uit te voeren.

Samen met jou gaan we kijken naar wat nog wél kan. Door deze positieve kijk en ons aanzienlijke netwerk hebben we al vele werkzoekenden succesvol naar een duurzaam betaalde baan geholpen. Sluit jij je hierbij aan? Lees de reviews van voormalig kandidaten op deze site.

Een ‘Naar Werk’ traject bij PerspectiefPlus is altijd persoonlijk, individueel en maatwerk. Het traject bestaat  uit één of meerdere modules die zijn afgestemd op jouw wensen, capaciteiten en belastbaarheid. We helpen je graag met het vinden van de juiste vacatures, het schrijven van opvallende sollicitatiebrieven en succesvol netwerken. Wanneer blijkt dat reguliere vacatures niet passend zijn, gaan we opzoek naar een werkgever die openstaat voor het creëren van een passende werkplek, passend bij jouw specifieke beperkingen of jouw belastbaarheid. Samen bepalen we welke instrumenten we inzetten zodat we na afronding van het traject een succesvol resultaat hebben bereikt.

Hoe kun je jezelf aanmelden?

Heb je al een contactpersoon bij UWV?
Jouw contactpersoon kan je doorverwijzen naar PerspectiefPlus. Je kunt ook zelf aangeven bij jouw contactpersoon dat je graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek (een zogenaamd “klik-gesprek”) wilt aangaan met PerspectiefPlus.

Heb je nog geen contactpersoon bij UWV? 
Wij raden je aan om eerst een gesprek aan te gaan met UWV om jouw wensen ten aanzien van ondersteuning/begeleiding naar werk kenbaar te maken. Neem hiervoor contact op met 088-8989294 (UWV telefoon werkzoekenden). Heb je hulp nodig bij hoe je dit het beste kunt aanpakken, bel ons dan even, we helpen je graag op weg.

Hoe lang duurt een ‘Naar Werk’ traject?

Een ‘Naar Werk’ traject is altijd maatwerk. De duur is mede afhankelijk van het soort uitkering welke je ontvangt maar maximaal 9 maanden

Wat willen wij samen met jou bereiken?

  • Sollicitatievaardigheden: het opstellen van een goed cv, het schrijven van een opvallende sollicitatiebrief, verbale en non-verbale presentatie-vaardigheden, netwerken en het effectief gebruiken van social media, aandacht voor zoekstrategiën (hoe en waar kan een werkzoekende vacatures vinden).
  • Jobfinding: Structurele benadering van de arbeidsmarkt waarbij we jou als werkzoekende coachen en begeleiden bij je werkzoekacties en wij zelf bedrijven gaan benaderen middels jobhunting. Waar nodig en/of mogelijk zullen we proberen om via jobcarving of jobassembling een specifieke (maat)werkplek voor jou te creëren. Bij het benaderen van de reguliere arbeidsmarkt zullen we mogelijk gebruik maken van een werkervaringsplek of proefplaatsing zodat je jezelf buiten de normale concurrentiepositie om-, en in een praktijksituatie aan een werkgever kunt presenteren.
  • Nazorg: Indien de je passend werk hebt gevonden willen we dit natuurlijk borgen. Omdat er veel tijd en moeite is geïnvesteerd om je naar deze werkplek te begeleiden is het van belang om de duurzaamheid van deze arbeidsrelatie te waarborgen. Tijdens de nazorgfase is er regelmatig contact met jou om te evalueren en om zonodig eventuele problemen vroegtijdig op te kunnen lossen. Hierdoor wordt het zogenaamde afbreukrisico tot een minimum beperkt.

 

Image module